Comunitat Valenciana

Quatre detinguts, tres d'ells ferits, en un tiroteig en el barri de la Coma de Paterna

  • Quatre persones han resultat detingudes en un tiroteig registrat a primera hora del matí d'este dilluns en el barri de la Coma de la localitat de Paterna (València). Tres dels arrestats es troben ferits, dos d'ells per impacte de bala i un tercer a causa dels colps rebuts.

Segons han explicat a Europa Press fonts de la investigació, els fets s'han produït a primera hora d'este dilluns en un pis situat en la plaça Benicarló del municipi. Allí, s'han presentat dos persones i es va iniciar una baralla. A més de les detencions, la Policia Nacional ha intervingut una pistola, un revòlver i diversos ganivets.

Per la seua banda, des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han assenyalat que sobre les 09.45 hores s'ha rebut un avís d'un tiroteig en el barri de la Coma en el qual informava que hi havia diversos ferits.

Fins al lloc del succés s'ha mobilitzat una unitat de suport vital bàsic (SVB) i una unitat del servici d'ajuda mèdica urgent (SAMU).Els servicis mèdics han assistit en el lloc dos ferits: un

home de 26 anys amb ferides per arma de foc, que ha sigut evacuat

a l'Hospital La Fe i un altre home de 36 anys amb policontusions que ha sigut traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova.

A més, en relació amb estos fets, hi ha hagut un tercer ferit per

arma de foc, que ha anat pels seus mitjans a un centre de salut proper i des d'allí ha sigut traslladat en una unitat de SVB a l'Hospital La Fe.

La Policia manté obertes les investigacions per al total esclariment de les seues causes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento