Comunitat Valenciana

Andana Editorial inclou projectes d'Escola Valenciana en els seus manuals de valencià 'Fer via'

  • Els projectes de l'associació s'han recollit en els materials que preparen per a les proves de la Junta Qualificadora.
  • Proposen excursions i viatges per a conéixer la Comunitat i activitats a partir de vídeos i cançons.
  • Asseguren que és "una oportunitat per a transmetre els valors" que defén l'entitat cívica i per a afavorir la normalització del valencià.
Escola Valenciana signa un acord amb Andana Editorial
Escola Valenciana signa un acord amb Andana Editorial
ESCOLA VALENCIANA
Escola Valenciana signa un acord amb Andana Editorial

Els estudiants que preparen les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) amb els manuals 'Fer Via' d'Andana Editorial trobaran entre les seues pàgines projectes d'Escola Valenciana com el cinema en valencià, el festival itinerant de música en valencià La Gira, el Voluntariat pel Valencià i el programa de ràdio El Mural.

En un comunicat, el president d'Escola, Vicent Moreno, ha assegurat que esta iniciativa és "una oportunitat per a transmetre els valors" que defén l'entitat cívica i per a afavorir la normalització del valencià. "Ens alegra que Escola Valenciana forme part dels continguts didàctics dels llibres 'Fer via' com una ferramenta més per a l'aprenentatge del valencià. Li agraïm que haja comptat amb nosaltres en este projecte", ha agregat.

Els manuals ofereixen textos i materials audiovisuals actuals. Han sigut elaborats per un equip d'autors format per professors, tècnics lingüístics i escriptors. A més, proposen excursions i viatges per a conéixer la Comunitat i activitats a partir de vídeos i cançons per a fer més agradable el procés d'aprenentatge.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento