Comunitat Valenciana

El TSJCV manté la inhabilitat en la Ciutat de la Justícia excepte per als jutjats de guàrdia i el Registre

  • El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) manté este dilluns la inhabilitat en els jutjats de la Ciutat de la Justícia de València excepte per als de Guàrdia les 24 hores i el Registre Civil, que estarà operatiu de 09.00 a 12.00 per a naixements, matrimonis i defuncions, segons ha informat en el seu compte de Twitter.
Imatge de la Ciutat de la Justícia de València
Imatge de la Ciutat de la Justícia de València
EUROPA PRESS
Imatge de la Ciutat de la Justícia de València

Sobre este tema, el TSJCV assenyala que està en espera de conéixer si han conclòs les actuacions recomanades per l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT) de la Generalitat Valenciana després de l'incendi registrat diumenge passat 10 de setembre.

L'alt tribunal valencià va suspendre divendres passat els terminis i actuacions judicials dels jutjats de primera instància 1, 2, 3 i 4 de València fins al 24 de setembre "donada la impossibilitat de tindre accés als expedients i mancar de seu física".

També va declarar la inhabilitat i suspèn fins a la mateixa data terminis i actuacions judicials en els número 5, 6, 7 i 10, encara que estos jutjats mantindran les vistes i juís ja assenyalats. A més, suprimixen temporalment l'atenció al públic "fins que finalitze el trasllat a la seua nova seu provisional".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento