Comunitat Valenciana

Fira València rep el pagament dels 625.000€ que el PP li devia pel seu Congrés Nacional de 2008

  • Ribó ha destacat que esta formació no ha abonat eixos diners "per bona voluntat" sinó perquè "un jutjat s'ho ha exigit" després de "molts anys" de deure-ho.
  • Se'n va a "continuar, per descomptat, amb la mateixa tenacitat" treballant "perquè paguen tot allò que han llevat i malgastat de tots els valencians".
  • El Jutjat de Primera Instància número 1 de Madrid va condemnar al Partit Popular a abonar 568.511 euros a Fira de València, més els interessos corresponents.
Fira València
Fira València
J.L.PERALES/FGV
Fira València

Fira València ha rebut el pagament del deute de 625.000 euros que el PP havia contret amb la institució firal per la celebració del Congrés Nacional del partit de 2008, en el qual Mariano Rajoy va ser designat candidat a la presidència del Govern.

Així ho ha explicat l'alcalde de València i president del Patronat de la Fira, Joan Ribó, després de participar en la presentació de la segona edició del certamen Bonic/a Fest, qui ha considerat "una bona notícia" que el PP haja pagat el deute que tenia amb el recinte firal, encara que ha destacat que esta formació no ha abonat eixos diners "per bona voluntat" sinó perquè "un jutjat s'ho ha exigit" després de "molts anys" de deure-ho.

El Jutjat de Primera Instància número 1 de Madrid va condemnar al Partit Popular a abonar 568.511 euros a Fira de València, més els interessos corresponents, per la cessió del recinte firal al juny de 2008. El passat mes de juliol, el PP va acceptar la resolució judicial, però és ara quan la formació ha fet efectiu eixe pagament.

Per a Ribó, esta situació s'ha produït gràcies a que han estat "insistint" i al fet que des de Fira València s'ha portat la causa als jutjats. Al seu juí, açò és "una bona notícia" per a la institució firal, al mateix temps que ha apuntat que "la mala notícia" és el que al PP "li ha costat pagar". Així mateix, ha ressaltat que per als 'populars' la "mala notícia" és que des d'entitats com l'Ajuntament de València i Fira València se'n va a "continuar, per descomptat, amb la mateixa tenacitat" treballant "perquè paguen tot allò que han llevat i malgastat de tots els valencians".

"No vull insistir en el que diu la UCO -de la Guàrdia Civil- i totes estes coses però a poc a poc se'n va avançant. El PP ha de retornar fins a l'últim cèntim d'allò que va fer en el seu moment i que presumiblement s'ha d'aclarir. El tema del seu famós congrés ja s'ha pagat, és un pas avant i ho hem de celebrar però s'han de donar molts més passos. Nosaltres anem a treballar perquè es donen eixos passos", ha subratllat Joan Ribó. En este sentit, l'alcalde de València ha agregat que "qui roba ha de retornar els diners". "Així de senzill", ha apuntat el responsable municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento