Comunitat Valenciana

Detingut amb càmeres i instruments sexuals un home que va mostrar els seus genitals a menors a Toixa

  • La Guàrdia Civil de València ha detingut un home de 66 anys per mostrar els seus genitals a menors que es trobaven banyant-se en un paratge de la localitat de Toixa. A l'arrestat li van ser intervinguts diversos instruments sexuals, a més de dos càmeres fotogràfiques, una memòria usb i uns prismàtics.
Càmera intervinguda per la Guàrdia Civil a Toixa
Càmera intervinguda per la Guàrdia Civil a Toixa
GUARDIA CIVIL
Càmera intervinguda per la Guàrdia Civil a Toixa

La Benemèrita va tindre coneixement el passat 5 de setembre que una persona estava realitzant actes d'exhibicionisme i provocació sexual davant menors que s'estaven banyant en el paratge L'Azu de Toixa. Immediatament diverses patrulles de la Guàrdia Civil de Xelva i Xestalgar es van desplaçar al lloc del succés.

Una vegada van arribar a la zona, una de les patrulles va observar un home amb els pantalons baixats i amb els genitals a la vista prop del seu vehicle i amb una càmera a l'abast de la seua mà, a una distància d'uns 15 metres de menors que s'estaven banyant en el riu. En procedir a la seua identificació es va comprovar que entre les pertinences d'esta persona hi havia instruments sexuals, a més de dos càmeres fotogràfiques, una memòria usb i uns prismàtics.

Per estos motius, els agents els guàrdies civils van procedir a la detenció d'esta persona, un home de 66 anys d'edat i de nacionalitat espanyola per delictes d'exhibicionisme i provocació sexual davant menors.

El material intervingut està sent analitzat minuciosament a fi de determinar l'abast dels fets, subratlla la Guàrdia Civil en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento