Comunitat Valenciana

Ferri demana per carta una reunió a Méndez de Vigo com l'anunciada amb Bonig

  • El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha enviat al ministre d'Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, una carta per a sol·licitar-li una reunió en la qual abordar diferents qüestions relacionades amb el territori valencià, com l'anunciada amb la seua homòloga en el PP, Isabel Bonig.

En un comunicat, Ferri ha explicat que el passat mes de maig ja va sol·licitar una reunió amb el ministre "per a compartir la visió de Compromís sobre la situació de les polítiques educatives, culturals i esportives tant del govern de la Generalitat com del Govern central" i per a "traslladar-li les necessitats dels valencians en els seus àmbits de gestió".

Segons ha precisat, va realitzar esta petició després de conéixer que Méndez de Vigo havia mantingut una reunió amb Bonig però "lamentablement l'agenda del ministre va fer impossible la trobada", encara que va ser atès "de forma molt cordial i positiva" pel secretari d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats.

Ara, ha incidit el portaveu de Compromís, ha tingut coneixement, perquè així ha sigut anunciat pel PPCV, d'una nova reunió entre el ministre i la portaveu 'popular', per la qual cosa li ha tornat a formular una petició a Méndez de Vigo per a celebrar una reunió en les mateixes condicions que la de Bonig.

"Com entenem l'atapeïda agenda que comporta el càrrec de ministre, li hem comunicat que com a portaveu de Compromís no tinc cap inconvenient a compartir la reunió amb la senyora Bonig i amb els portaveus dels grups parlamentaris de les Corts que així ho desitgen. No tenim por a un debat assossegat amb l'objectiu que es porte de la reunió una visió completa i plural del sentir de la societat valenciana", ha apuntat.

Des de Compromís, ha indicat, veuen positiu "tot esforç de diàleg i cooperació entre institucions, sense exclusions ni partidismes, especialment en un àmbit on els acords són tan necessaris com l'educatiu", per la qual cosa no considerarien "gens lleial institucionalment" que no es poguera produir eixa reunió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento