Comunitat Valenciana

Ortiz assegura que la Comunitat segueix en peu "exclusivament pel Govern de Rajoy"

  • Segons la secretària general del PPCV, el PSPV "en dos anys ha deixat molt clar per a qui volia governar i per a qui no".
  • En la Interparlamentària ha dit que la Comunitat "necessita un Govern espanyol que la comprenga, que l'estimule i protegisca, el Govern de Mariano Rajoy".
  • L'Executiu valencià "ha demostrat que l'única cosa que volia era tirar al PP, poder per a controlar institucions, oficines, consells, empreses públiques".
Eva Ortiz en la Interparlamentaria del PP
Eva Ortiz en la Interparlamentaria del PP
TWITTER PPCV
Eva Ortiz en la Interparlamentaria del PP

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha afirmat este divendres que la Comunitat Valenciana "seguix en peus única i exclusivament pel Govern de Mariano Rajoy" i no pel president i vicepresidenta de la Generalitat, Ximo Puig i Mónica Oltra, i ha citat com a exemples ferramentes com el Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA); les inversions en carreteres, vies, el Corredor Mediterrani, ports i aeroports i els "milions invertits en polítiques socials, d'habitatge, dependència, indústria o economia".

La dirigent 'popular' ha subratllat durant la Interparlamentària del PPCV celebrada este divendres a València que la Comunitat és "una part essencial d'Espanya, lleial, treballadora i solidària com la qual més, i necessita un Govern espanyol que la comprenga, que l'estimule i protegisca, el Govern de Mariano Rajoy".

"Els valencians patim un Govern d'un partit socialista deslligat, destrossat i desnortat, de la mà dels radicals de Compromís" que "en dos anys ha deixat molt clar per a qui volia governar i per a qui no", ha asseverat.

"Sempre control, sempre propaganda, sempre contra la llibertat"

Ortiz ha recalcat que l'Executiu valencià "ha demostrat que l'única cosa que volia era tirar al PP, poder per a controlar institucions, oficines, consells, empreses públiques o agències on col·locar endollats que puguen expandir les seues idees radicals en una societat que no combrega amb elles". "Volen el poder per a perpetuar-se en ell", ha afegit.

No obstant açò, ha assegurat que "la majoria de la societat valenciana no pensa com ells, no està amb ells, però no es rendeixen, aspiren a controlar eixa societat valenciana del demà, d'ací les seues dos obsessions en les quals inverteixen molt de temps i esforç: imposar un model educatiu i obrir una nova televisió publica". "Sempre control, sempre propaganda, sempre contra la llibertat", ha resumit.

Així mateix, ha afegit que el PPCV té "un grup parlamentari fort format per 30 valents que no deixen un sol debat sense guanyar", així com "una líder única", la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, "que va fer recuperar la il·lusió en els pitjors moments".

Per la seua banda, el president de la gestora del PP a València, Rubén Moreno, ha defés que la Comunitat "se sent orgullosa de ser part fonamental d'Espanya". "No tenim cap complex ni dubte sobre la nostra identitat", ha afirmat.

"Tots els partits tenen un punt de fractura, però això és el seu problema, no pot ser el nostre, la gent vol que resolguem els seus problemes, no els nostres interns", ha postil·lat, abans d'advertir que "esta tardor serà difícil per a tots, però que si fóra fàcil, hagueren cridat a uns altres". "Podem caure set vegades però ens alcem vuit", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento