Comunitat Valenciana

Oltra alerta a la Ferradura sobre l'acte del PP: "Que tanquen les portes i que no se'n vagen sense pagar"

  • La vicepresidenta i portaveu del Govern valencià, Mónica Oltra, ha alertat el restaurant La Ferradura d'Alboraia (València), on este divendres se celebra la Interparlamentària del PP, "que tanquen les portes i que no se'n vagen sense pagar, que nosaltres tenim experiència en el que tarden a pagar les factures estes persones".
Mónica oltra en una foto d'arxiu
Mónica oltra en una foto d'arxiu
GVA
Mónica oltra en una foto d'arxiu

Oltra ha realitzat estes declaracions en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per la "desatenció" del president del Govern Mariano Rajoy, al president de la Generalitat, Ximo Puig, que havia sol·licitat una reunió amb ell, aprofitant la seua visita a València.

Sobre este tema, la també consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha lamentat que "és difícil veure el president d'Espanya, el senyor Rajoy, i els ministres vindre a treballar a esta Comunitat i mantindre un mínim de lleialtat institucional". Segons Oltra, "cada vegada que venen a esta Comunitat venen a les seues festivitats de partit, però és molt difícil mantindre una relació institucional saludable, lleial i esperable en un Govern responsable com hauria de ser el Govern d'Espanya".

"PRESIDENT D'UN PARTIT IMPUTAT"

Així mateix, ha criticat que "Rajoy vé ací en qualitat de president d'un partit imputat" i ha assenyalat que "és una llàstima que vinga treballant este Consell durant estos dos anys per a millorar la imatge d'esta Comunitat, la imatge que els antics governs havien donat de corrupció, de balafiament, de mal govern i ara vinga com a cap d'un partit corrupte i no com a cap del Govern a reunir-se amb un president de la Generalitat".

A més, ha agregat: "El senyor Rajoy podria no vindre amb les mans buides, podria vindre amb un sistema de finançament just per als valencians, amb les inversions que necessitem els valencians i valencianes i amb una proposta de finançament del deute, que és el que estem reclamant al Govern d'Espanya per unanimitat tots els partits polítics i tota la societat civil", ha reivindicat.

Al seu juí, "estaria bé que el senyor Rajoy vinguera a escoltar als valencians i valencianes i, per tant, a escoltar al Govern dels valencians i valencianes. Estaria bé que deixàrem de ser els últims per al Govern d'Espanya i ens tractara en igualtat de condicions que a la resta d'Espanya".

No obstant açò, "ara estarà en La Ferradura, estupenda elecció" ha dit, al mateix temps que ha avisat: "Que els de la Ferradura tanquen les portes i que no se'n vagen sense pagar, que nosaltres tenim experiència en el que tarden a pagar les factures estes persones".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento