Comunitat Valenciana

Renfe ofereix 95.000 places en AVE i Llarga Distància durant l'Operació Tornada

  • L’empresa ha elevat un 10% la seua oferta habitual per a atendre l’augment de la demanda de trasllats amb origen i destinació la Comunitat Valenciana.
  • La companyia espera aconseguir un nou rècord de viatgers transportats en trens d'Alta Velocitat aquest estiu, amb un creixement del 4,5%.
  • Segons ha informat aquest dimecres, els principals increments es concentren en els AVE Alacant-Albacete-Madrid.
AVE, estación Joaquín Sorolla.
AVE, estación Joaquín Sorolla.
EUROPA PRESS
AVE, estación Joaquín Sorolla.

Renfe ha elevat un 10% la seua oferta habitual de places per a viatjar en trens AVE i de Llarga Distància entre aquest dijous i diumenge que ve, amb la finalitat d'atendre l'augment de demanda de viatgers en ocasió de l'Operació Tornada de vacances d'estiu.

L'operadora oferirà un total de 95.000 places en aquest tipus de trens durant els pròxims dies amb origen i destinació la Comunitat Valenciana, ha informat en un comunicat.

Els principals increments es concentren en els AVE Alacant-Albacete-Madrid i els Euromed que enllacen València i Alacant amb Barcelona.

La companyia espera aconseguir un nou rècord de viatgers transportats en trens d'Alta Velocitat (AVE i Avant) i Llarga Distància aquest estiu, amb un creixement del 4,5% pel que fa a l'estiu passat.

Renfe ofereix 76 serveis diaris d'Alta Velocitat i Llarga Distància (38 per sentit) amb origen i destinació la Comunitat Valenciana. A més, els trens AVE, Euromed, Alvia i Intercity permeten connexions directes i diàries amb més de 30 destinacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento