Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València pagarà les taxes als joves que aproven els exàmens oficials d'anglés

  • L’objectiu és que "cap jove deixe de presentar-se als exàmens oficials de certificació per motius econòmics".
  • El consistori també ha oferit 300 places gratuïtes en cursos intensius d'anglés, especialment orientats a la preparació d’aquests exàmens.
  • La campanya 'Anem!' ha permés contractar a 500 joves aturats menors de 30 anys durant 12 mesos als departaments municipals.
Entrada de la Escuela Oficial de Idiomas de Valencia EOI Valencia
Entrada de la Escuela Oficial de Idiomas de Valencia EOI Valencia
EUROPA PRESS
Entrada de la Escuela Oficial de Idiomas de Valencia EOI Valencia

L'Ajuntament de València pagarà les taxes als joves que aproven els exàmens oficials d'anglés, mitjançant la convocatòria d'ajudes 'València Activa Jove’, oberta fins al 30 de setembre. Per a poder beneficiar-se d’aquestes subvencions, els participants han d'haver superat les proves de certificació d'anglés de nivell B2 durant l'exercici 2017, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Les persones interessades poden sol·licitar les ajudes a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de València o bé a través de la web de València Activa. Dins de la campanya d'ocupació jove 'Anem!', el consistori també ha oferit 300 places gratuïtes en cursos intensius d'anglés per a joves aturats menors de 30 anys i empadronats en la ciutat. Les classes estan especialment orientades a preparar-se per a superar els exàmens oficials.

Durant els mesos de juliol i agost, més de 150 joves han participar en aquests cursos, que seguiran impartint-se durant el mes de setembre i per als quals encara queden places disponibles.

Les classes, compostes per grups de 16 persones i que ofereixen horari tant de matins com de vesprades, es desenvolupen en els centres municipals d'ocupació d'Emilio Baró i Lleons i són impartits per filòlegs i filòlogues inscrits en la pròpia agència d'ocupació València Activa, que proporcionen als alumnes material propi.

A més de l'oferta formativa, la campanya 'Anem!' ha permés contractar a 500 joves aturats menors de 30 anys amb i sense qualificació per a treballar durant 12 mesos en l'Ajuntament de València, a través dels programes 'Emcuju' i 'Empuju'.

"Premiar el compromís i esforç"

La regidora de Formació i Ocupació, Sandra Gómez, ha destacat que l'objectiu d'aquesta "nova" mesura és que "cap jove deixe de presentar-se als exàmens oficials de certificació per motius econòmics", així com "aconseguir que els joves puguen aconseguir un nivell intermedi d'anglés que els permeta desenvolupar les seues competències en el mercat laboral". Es tracta, per tant, de "premiar el compromís i esforç dels estudiants".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento