Comunitat Valenciana

La UPV engega una 'Universitat Sènior' comarcal amb el suport de la Mancomunitat de la Safor

  • La Universitat Politècnica de València (UPV) engega a partir del pròxim curs una 'Universitat Sènior' dirigida a tots els públics i impulsada des del Campus de Gandia de la UPV. El projecte, que naix amb una clara voluntat comarcal, compta amb la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de la Safor i serà presentat el pròxim 12 de setembre.

Entre els temes que s'abordaran en esta nova proposta es troben 'La Safor: Alqueries i Cases de Poble'; 'Un passeig per la història de la música'; 'Mirades sobre el renaixement des de la Gandia dels Borja' i 'Literatura i cinema: dos propostes artístiques'.

"Moltes persones majors dels pobles de la Safor tenen inquietuds culturals, però no disposen de molt de temps o recursos econòmics. Amb esta Universitat Sènior, poden vindre a les classes en la seu de la Mancomunitat, un parell d'hores els dimarts i dijous, durant 7 mesos i amb un preu de matrícula de 180 euros", ha assenyalat el president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Tomás Ferrandis. A més, ha recordat que amb esta matrícula els alumnes també tindran accés a totes les instal·lacions i servicis que oferix la UPV en tots els seus campus.

Per la seua banda, el director del Campus de Gandia de la UPV, Jesús Alba, ha agraït la implicació tant de la Mancomunitat com del professorat de la Universitat Sènior, entre els quals es troben el president de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea Boix, el cap del Servici de Farmàcia del Departament de Salut de Gandia, Jose Luis Marco, i Joan Aliaga, coordinador del Projecte Museogràfic dels Clarisses.

El procés de matriculació per a la nova Universitat Sènior s'inicia el pròxim 7 de setembre, mentre que les sessions s'impartiran del 24 d'octubre al 31 de maig els dimarts i dijous a la vesprada, en la seu de la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento