Comunitat Valenciana

El Govern inicia la rehabilitació de la comissaria de Policia Nacional i el parc mòbil de Vara de Quart de València

  • El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha anunciat este dilluns l'inici de les obres de remodelació de les façanes i l'estructura tant de la comissaria del Cos Nacional de Policia com del parc mòbil situat en el polígon Vara de Quart de València. El projecte, que compta amb una inversió és de 384.692 euros.

En un comunicat, Delegació de Govern ha indicat que l'Ajuntament de València ja va concedir fa uns dies la llicència per a l'inici de les obres que tindran un termini d'execució de cinc mesos, per la qual cosa podrà estar llista la remodelació abans del Nadal d'enguany. Per a l'execució de l'obra s'està col·locant un andami metàl·lic en la façana principal del carrer dels Gremis.

El delegat de Govern ha assenyalat que amb estes obres es millorarà no solament l'edifici sinó també l'atenció al ciutadà ja que els treballs revertiran en una millora substancial de les condicions. En esta Comissaria, ha recordat, hi ha un servici d'Oficina Atenció al Ciutadà per a recepció de denúncies i una oficina d'expedició de NIEs (nombre d'identificació d'estrangers)

Les obres que s'estan executant van a reforçar tota l'estructura de l'edifici sobre el qual no s'havia actuat però al mateix temps es canviarà totalment la imatge del mateix en les seues façanes exteriors.

Concretament, les actuacions se centraran en la rehabilitació de pilars, bigues i llindes per sanejament de la superfície de formigó, tractament anticorrosió de les armadures i tractament anticarbonatació; el canvi de fusteries exteriors i la impermeabilització de la coberta.

Així mateix, en la façana principal es durà a terme la demolició de l'aplacat existent i l'execució de revestiment monocapa. També es realitzarà una reubicació i/o substitució de 17 unitats condensadors d'aire condicionat en la façana traslladant-les a coberta i la substitució de lluminàries exteriors per equips tipus led.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento