Comunitat Valenciana

Podem demana la compareixença de José María Vidal per "responsabilitats en la demora" de l'inici d'Àpunt

  • El portaveu de Podem en les Corts Valencianes, Antonio Montiel, ha sol·licitat la compareixença del secretari autonòmic de Comunicació de la Generalitat, José María Vidal, en considerar que existixen "responsabilitats de Presidència en la demora en la posada en funcionament" de la nova radiotelevisió pública.

Així ho ha indicat Montiel en declaracions als mitjans després de la Junta de Síndics. Al seu juí es tracta d'un incompliment greu" dels compromisos del Consell amb la ciutadania, per la qual cosa espera que el secretari autonòmic comparega en les Corts en el mes de setembre.

"Creiem que hi havia moltes actuacions que es coneixien amb suficient antelació i es podien haver tramitat per Presidència", ha explicat el portaveu de la formació morada, qui ha indicat que se sabia per endavant que la ubicació de la nova ràdio no anava a poder ser en els antics estudis de l'Avinguda Blasco Ibáñez, per la qual cosa considera que les obres en la seu de Burjassot -on finalment se situaran- es podrien haver iniciat abans.

En la seua opinió, "haver d'estar licitant ara i posposant l'engegada de la ràdio pareix una pèrdua deliberada de temps", ja que Presidència tenia "des del primer moment" pressuposat per a iniciar "obra dura". "Es podia haver avançat, no s'ha fet i volem saber per què".

En resposta a esta qüestió, el portaveu del PSPV, Manolo Mata, ha assenyalat que la radiotelevisió valenciana "és independent perquè ho ha volgut les Corts", per la qual cosa qui plantege "que el Govern intervinga en la televisió o prenga decisions, s'està equivocant".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento