Comunitat Valenciana

Giuseppe Grezzi tuiteja sobre Blesa: "El saqueig espanyol està unit a l'ús de l'escopeta"

  • L'edil ha publicat dos tuits relacionats amb la mort de l'expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa, localitzat mort este dimecres.
  • En un altre missatge ha manifestat: "Ei @Rafa_Hernando una altra bona notícia: a Blesa també li arxivaran les causes".
  • Fernando Giner, de Cs, ho considera una "falta de respecte" i s'ha preguntat si les paraules les diu "a títol personal o com a regidor d'un equip de Govern".
Tuits de Giuseppe Grezzi
Tuits de Giuseppe Grezzi
TWITTER
Tuits de Giuseppe Grezzi

El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, de Compromís, ha penjat diversos missatges en Twitter en els quals es refereix a la mort de l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa, el cadàver del qual ha sigut localitzat este dimecres amb un tir en el pit. En un dels tuits, l'edil diu: "El saqueig espanyol està unit a l'ús de l'escopeta: La caza (Carlos Saura), La escopeta nacional (Berlanga)" i ho acompanya amb l'etiqueta #Blesa i dos cartells de les pel·lícules esmentades.

En un altre dels missatges, Grezzi es dirigeix al portaveu del Grup Parlamentari Popular, Rafael Hernando, per a manifestar-li: "Ei @Rafa_Hernando una altra bona notícia: a Blesa també li arxivaran les causes" en referència al comentari fet pel dirigent 'popular' en xarxes en el qual deia que "Després de la decisió de la fiscalia del Suprem arxivant la causa contra Rita, solament cap la dimissió d'Oltra i els seus corifeus de Compromís".

Els comentaris del regidor de l'Ajuntament de València han suscitat crítiques d'alguns usuaris de la xarxa, que li han recriminat que estes observacions són "de mal gust". A més, des de Ciutadans (Cs), el seu portaveu Fernando Giner, en declaracions a Europa Press, ha titlat de "falta de respecte" els comentaris de Grezzi en la xarxa social i s'ha preguntat si les seues paraules les diu "a títol personal o com a regidor d'un equip de Govern", una qüestió que "ha d'aclarir".

En este sentit, Giner ha escrit un tuit en el seu compte oficial en el qual es dirigeix a l'alcalde de València, Joan Ribó, també de Compromís, i li pregunta si les declaracions de Grezzi són "un comunicat oficial del seu equip de govern" o es tracta d'un regidor fora del seu control".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento