Comunitat Valenciana

Errejón a l'FMI: "No tenen legitimitat per a parlar de les nostres jubilacions els qui tenen les pensions blindades"

  • El secretari d'Anàlisi Estratègica i Canvi Polític de Podem, Íñigo Errejón, ha assenyalat este dimecres, preguntat per la petició del Fons Monetari Internacional (FMI) de limitar la pujada de les pensions, que "no tenen cap legitimitat per a parlar de les nostres jubilacions els qui tenen les seues pensions blindades" ni "aquells que viuen en unes condicions que no s'assemblen res a les de la ciutadania".
Errejón en els cursos d'estiu de la UV a Gandia
Errejón en els cursos d'estiu de la UV a Gandia
EUROPA PRESS
Errejón en els cursos d'estiu de la UV a Gandia

Així ho ha indicat Errejón als mitjans de comunicació, abans de participar en els cursos d'estiu de la Universitat de València a Gandia, en ser preguntat per la petició de l'FMI de limitar la revaloració de les pensions a nivells que garantisquen la seua sostenibilitat, una cosa que a Espanya s'ha establit en el 0,25%, mentre que ha defès que els salaris pugen en línia amb l'increment de la productivitat.

Al seu juí, "no tenen cap legitimitat per a parlar de les nostres jubilacions els qui tenen les seues pensions blindades" ni "aquells que viuen en unes condicions que no s'assemblen res a les de la ciutadania", ha assenyalat per a subratllar que, "per desgràcia, per a qui té un martell, tots els problemes els pareixen claus".

Errejón ha lamentat que "l'FMI sempre insistix en les mateixes polítiques" que estan basades en "precaritzar, empobrir desregular i ajustar als ciutadans" i, en este sentit, ha subratllat que els espanyols ja s'han "estrènyer el cinturó i ara és hora que li l'estrènyer els de a dalt".

A més, per al secretari d'Anàlisi Estratègica i Canvi Polític de Podem de la crisi solament s'eixirà amb "un model sostenible" que "garantisca les pensions dels avis" perquè, d'esta forma, "es garantix els salaris dels seus néts". "Solament un model laboral decent ens permet pagar les pensions de matí", ha remarcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento