Comunitat Valenciana

Cs demana crear una taula informativa sobre les obres del CEIP 103 per a analitzar el desenvolupament dels treballs

  • El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha presentat una moció a la Comissió de Desenvolupament Humà perquè es creu una taula informativa sobre les obres de construcció del col·legi 103 on figuren totes les administracions públiques i els representants de l'AMPA del centre, amb l'objectiu de donar compte cada trimestre tant del procés d'adjudicació com del desenvolupament dels treballs.

Giner ha apuntat en un comunicat que els pares dels alumnes "han de conéixer com evolucionen les obres i tindre un punt de trobada per a resoldre els seus dubtes", ja que "la descoordinació que existix dins de l'ajuntament i entre el consistori i la Generalitat s'ha de solucionar", ha agregat.

El regidor ha assenyalat que el conseller d'Educació, Vicent Marzà, en el mes de gener de 2016 "es va comprometre a què les obres començarien en el segon semestre, però ja estem en el segon semestre de 2017 i encara no s'ha produït ni l'adjudicació de les obres", ha lamentat.

Al seu juí, el CEIP 103 és "el símbol de tota una època, en la qual la Generalitat, governada aleshores pel PP, va concentrar els seus recursos econòmics en grans esdeveniments mentre va deixar pendent les infraestructures educatives bàsiques".

En este sentit, ha indicat que el 103 és "l'única escola de la tercera capital d'Espanya que només funciona amb aules prefabricades", al mateix temps que ha recordat que el centre ha suspès diverses vegades les classes després que les seues aules s'inundaren per unes fortes pluges.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento