Comunitat Valenciana

PPCV demana a Puig abonar 60 milions en factures socials sense pagar:"No té excuses. Ha acabat el seu periple electoral"

  • La subsecretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Elena Bastidas, ha assenyalat este dilluns que el president de la Generalitat, Ximo Puig, "ja no té excuses per a bloquejar la gestió del Govern" ja que "ha acabat el seu periple electoral", després de guanyar les primàries del PSPV, per la qual cosa li ha exigit que "se centre" i "traga dels calaixos els 60 milions en factures socials sense pagar".

En un comunicat, Bastidas ha considerat que després de guanyar les primàries i ser reelegit secretari general dels socialistes valencians, Puig "ja no ha d'entretindre's amb assumptes propis" per a "eixir de la seua inacció" i començar a invertir en política social els 851 milions de més que el Govern central ha destinat a la Comunitat.

Al seu juí, les "distraccions" en les quals "pareix que s'atrinxera el 'president' per a no exercir la seua funció" han suposat que la seua gestió en 2017 es caracteritze per "concatenar processos electorals, primer a Madrid i després a la Comunitat", ha apuntat Bastidas.

"Si la mitat del temps que dedica a legitimar-se dins del PSOE ho dedicara als problemes dels valencians, ens aniria molt millor ja que els responsables del Consell perden més temps en baralles internes, assumptes fora de la gestió o parlar del PP que a donar resposta a les demandes ciutadanes", ha manifestat.

Bastidas ha assenyalat que pel que sembla Puig ha xafat més municipis "fent campanya que gestió", per la qual cosa li ha reclamat que "deixe de ser selectiu amb els valencians" i pose en el seu "navegador" als 330 municipis que encara no ha visitat des que és President de la Generalitat. "Traure pit per recórrer 500 quilòmetres en un dia quan s'ha passat dos anys fent visites de cortesia és una falta de respecte als valencians que viuen en els municipis marginats per la seua agenda", ha subratllat.

"Ara que no ha d'explicar avals ni que fer mítings, és el moment de traure de l'ostracisme" als centres Especials d'Ocupació i pagar-los el deute de 14 milions o, fer efectius els 60 milions en política social "que té en els calaixos". "És el moment de la gestió" ha indicat Bastidas, al mateix temps que li ha reclamat que execute el 54% del pressupost que està sense executar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento