Una explosió en un càmping al Puig calcina quatre casetes i deixa quatre ferits

Una explosió en un càmping al Puig calcina quatre casetes i deixa quatre ferits

Una explosió en un càmping al Puig calcina quatre casetes i deixa quatre ferits
Una explosió en un càmping al Puig calcina quatre casetes i deixa quatre ferits (BOMBEROS VALENCIA)
Ampliar
  • Una explosió en una cabanya en el càmping El Garbí del Puig (València) ha calcinat quatre casetes prefabricades i ha afectat el mobiliari que hi havia al seu al voltant, deixant quatre persones ferides, segons han informat el 112, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i el Consorci de Bombers de la Diputació de València.

Els servicis d'emergències han rebut l'avís a les 13.52 hores i s'han mobilitzat una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB), a més dels efectius de bombers, que han donat sufocat les flames.

Els metges han assistit quatre persones: una dona de 71 anys per dolor toràcic, una dona de 65 anys per este mateix motiu i fractura d'húmer, una xiqueta de sis anys per inhalació de fum i una dona de 74 anys per una crisi d'ansietat. Les tres primeres han sigut traslladades a l'Hospital de Sagunt.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3093203/0/explosio-c-mping-al-puig-calcina-quatre-casetes-deixa-quatre-ferits/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios