Versión impresa

Una explosió en un càmping al Puig calcina quatre casetes i deixa quatre ferits

Una explosió en un càmping al Puig calcina quatre casetes i deixa quatre ferits
Una explosió en un càmping al Puig calcina quatre casetes i deixa quatre ferits (BOMBEROS VALENCIA)
Ampliar
  • Una explosió en una cabanya en el càmping El Garbí del Puig (València) ha calcinat quatre casetes prefabricades i ha afectat el mobiliari que hi havia al seu al voltant, deixant quatre persones ferides, segons han informat el 112, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i el Consorci de Bombers de la Diputació de València.

Els servicis d'emergències han rebut l'avís a les 13.52 hores i s'han mobilitzat una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB), a més dels efectius de bombers, que han donat sufocat les flames.

Els metges han assistit quatre persones: una dona de 71 anys per dolor toràcic, una dona de 65 anys per este mateix motiu i fractura d'húmer, una xiqueta de sis anys per inhalació de fum i una dona de 74 anys per una crisi d'ansietat. Les tres primeres han sigut traslladades a l'Hospital de Sagunt.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3093203/0/explosio-c-mping-al-puig-calcina-quatre-casetes-deixa-quatre-ferits/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR