Comunitat Valenciana

El PP creu que "Ximo Puig El Decadent" no hauria d'estar tranquil amb una "contestació" interna en el PSPV del 42%

  • El president del grup popular en les Corts Jorge Bellver s'ha referit al recentment reelegit en les primàries secretari general del PSPV com "Ximo Puig El Decadent" i la diputada María José Ferrer San Segundo ha assenyalat que "una persona assenyada no pot estar contenta" després d'haver obtingut "una contestació interna del 42%" en la votació.
Ximo Puig després de guanyar les primàries
Ximo Puig després de guanyar les primàries
PSPV
Ximo Puig després de guanyar les primàries

Així ho han assenyalat este dilluns en una roda de premsa en les Corts en ser preguntats per la seua valoració del resultat de les primàries socialistes, en les quals el també president de la Generalitat va ser reelegit líder del PSPV amb el 56,7% dels vots, enfront del 42,3% del seu oponent, Rafa García.

Bellver ha assenyalat que des del PP són respectuosos amb els resultats però ha subratllat que durant la seua gestió al capdavant del PSPV Puig "no ha fet més que perdre vots eleccions després d'eleccions" sent president de la Generalitat "amb el pitjor resultat de la història" dels socialistes valencians. "Ara ocorre el mateix en la Secretaria General del PSPV", ha dit.

Ha subratllat que li agradaria un PSPV amb un resultat "fort" i un líder àmpliament recolzat, "fort" perquè "eixa debilitat del president Puig a nivell orgànic i institucional és mala per al futur dels valencians".

Per la seua banda, Ferrer San Segundo ha desitjat que a partir d'ara Puig "deixe de regnar però no governar" com, al seu juí, ha fet fins ara, i ha recalcat que dins del partit té "una oposició" del 42% que, malgrat la "pressió de l'estabilitat" i al fet que l'altre candidat era "un desconegut per al gran públic" ha deixat clar que no valoren la seua gestió "tan bé com ho fan ells".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento