Comunitat Valenciana

Ciutadans proposa concedir el nom d'un carrer de València a Miguel Ángel Blanco

  • El portaveu del grup Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha anunciat este divendres que presentarà en el pròxim ple municipal, que se celebrarà el 27 de juliol, una moció en la qual sol·liciten que s'aprove la concessió del nom d'un carrer a Miguel Ángel Blanco amb motiu de la celebració del vinté aniversari del seu assassinat per la banda terrorista ETA.

"Considerem que la seua mort va marcar un abans i un després en la societat espanyola. Tenim la voluntat d'aconseguir un acord amb el grup del PP per a fer-ho conjuntament i volem, en este assumpte, que la nostra iniciativa siga un acord de consens no solament amb el PP sinó amb la resta dels grups", ha manifestat Giner en un comunicat.

Per la seua banda, la regidora Amparo Picó ha assenyalat que l'assassinat de Miguel Ángel Blanco fa 20 anys "va marcar un abans i un després en l'actitud de la societat espanyola contra la violència terrorista".

"Des de la pròpia Fundació Miguel Ángel Blanco es recorda que fer memòria d'aquells dies és preservar un temps i un espai en el qual lluitem democràticament contra la barbàrie", ha afegit Picó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento