Comunitat Valenciana

Divendres bascós a la Comunitat Valenciana amb mínimes de 25ºC, una humitat del 90% i núvols baixos estancats

  • El divendres hi haurà una sensació de basca a la Comunitat Valenciana amb una humitat relativa a les 8.00 hores pròxima al 90%, temperatures ja de 25 graus, vent fluix o calma i núvols baixos estancats.

Així, el termòmetre aconseguia ja a les 8.00 hores a Alacant els 25.8ºC, a Castelló els 25.6ºC, a Manises els 25.1ºC, a Oliva els 25.0ºC, a València els 24.7ºC, a Xàtiva els 24.2ºC, a Utiel els 20.6ºC i a Morella els 18.5ºC.

A més, la localitat de Morella (Castelló) és un dels pocs llocs en els quals poden veure el cel a primera hora del matí ja que gran part del territori està cobert per núvols baixos estancats.

No obstant açò, l'alerta per calor solament es manté en l'interior nord de València on s'esperen que les temperatures arriben als 36ºC. Així, el cel estarà poc nuvolós o clar, amb intervals matinals de núvols baixos en el litoral, i amb nuvolositat d'evolució diürna en els interiors de Castelló i València, on no es descarten arruixades disperses a la vesprada, que podran ser amb tempestat.

Per la seua banda, les temperatures mínimes es mantindran sense canvis i les màximes aniran en descens en l'interior i amb pocs canvis en la costa. El vent bufarà variable fluix, tendint al matí a component est fluix.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento