Comunitat Valenciana

Detingudes quatre empleades d'un club per retindre durant 37 hores un client per a robar-li 9.000€

  • Agents de la Policia Nacional han detingut quatre treballadores d'un club de cites acusades de retindre il·legalment un client en el seu interior durant més de 37 hores per a sostreure-li prop de 9.000 euros. Les detingudes suposadament van proporcionar a la víctima begudes alcohòliques per a poder robar-li la targeta de crèdit amb la qual van realitzar 61 moviments bancaris per un valor de 8.833 euros.

Segons ha informat la Policia en un comunicat, l'operació ha sigut duta a terme per agents del Grup de Crim Organitzat de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant i a les detingudes se'ls imputen els delictes de robatori amb violència, detenció il·legal i pertinença a grup criminal.

La víctima és un home de 65 anys, qui es va despertar en un llit d'un habitatge desconegut i envoltat de persones que mai havia vist. Segons la Policia, havien passat 37 hores des que va acudir al club, temps que havia passat tombat en un llit, sense menjar i amb "gran malestar". El poc que recordava era que diverses dones li havien proporcionat begudes alcohòliques, anul·lant totalment la seua voluntat.

Alarmat per la situació i encara desorientat, va eixir del lloc i va demanar un taxi que el portara al seu domicili. Una vegada recuperat, va decidir personar-se en l'oficina d'una entitat bancària i va poder comprovar que durant les hores en les quals presumptament va estar retingut en el club s'havien produït 61 moviments per pagaments amb la seua targeta, tots ells del mateix lloc i per valor de 8.833 euros. Davant tals fets, la víctima va acudir a la Policia Nacional per a interposar denúncia.

Posteriorment, els investigadors van identificar i van detindre les quatre dones, de nacionalitats cubana, angolesa, colombiana i de la República Dominicana, de 40, 41, 43 i 51 anys respectivament, acusades dels delictes de robatori amb violència, detenció il·legal i pertanyia a organització criminal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento