Comunitat Valenciana

Ford espera superar "amb escreix" els 400.000 vehicles a Almussafes enguany

  • Se'n va a augmentar la producció en 125 cotxes diaris a partir de setembre per l'augment de la demanda.
  • Es faran contractacions addicionals de personal que suposaran la incorporació de 160 persones noves i la renovació de 240 ocupacions temporals.
  • "Al final d'enguany el 97% dels treballadors de la factoria seran fixos", assegura Ximo Puig, qui diu que "ara estem quasi en un 20% de PIB industrial".
Ford. Coches.
Ford. Coches.
EUROPA PRESS
Ford. Coches.

El director de Fabricació de Ford, Dionisio Campos, ha assenyalat este dilluns que espera que la planta que la companyia té en Almussafes (València) supere "amb escreix" els 400.000 vehicles enguany. Així mateix, ha avançat que se'n va a augmentar la producció en 125 cotxes diaris a partir de setembre per l'augment de la demanda. Així ho ha indicat Campos, després de visitar al costat del president de la Generalitat, Ximo Puig, la planta d'Almussafes. Tots dos han destacat la "bona sintonia" que existeix entre empresa i executiu Valencià.

Campos ha assenyalat que si en l'exercici de 2016 la producció va ser de 396.000 cotxes amb un augment del 3% respecte al 2015, "enguany saltarem amb escreix els 400.000 -cotxes- i serà una xifra rècord des que hem implementat la transformació de la planta", ha subratllat. Així mateix, ha destacat que enguany es faran contractacions addicionals de personal que suposaran la incorporació de 160 persones noves a la planta i la renovació de 240 ocupacions temporals que finalitzaven este mes de juny.

"La realitat és que el mercat de l'automòbil és cíclic i així com en altres èpoques ens ha tocat ajustar per a cenyir-nos als requeriments del mercat, en esta ocasió és el contrari i ens toca ajustar per a atendre la demanda que tenim. Anem a rebalancejar les nostres línies amb contractacions addicionals de personal per a pujar el nostre nivell de producció en al voltant de 125 cotxes diaris a partir de setembre", ha destacat.

"Vindre a Ford és vitamínic"

Per la seua banda, Ximo Puig ha indicat que la reindustrialització de la Comunitat "passa per tot el que significa Ford". "Ara estem quasi en un 20% de PIB industrial i eixe és el camí per a la reindustrialització", ha dit el cap del Consell qui ha subratllat que "cap comunitat autònoma ni país que siga avançat té una indústria que no siga potent".

Puig ha mostrat la seua alegria perquè "al final d'enguany el 97% dels treballadors de la factoria seran fixos". "És una gran notícia", ha valorat per a destacar que la companyia és "un focus que té una potència enorme" i que ha generat un parc important de proveïdors.

A més, ha manifestat que sempre que ha visitat la fàbrica comprova com "avança en l'automatització i en el creixement d'ocupació" que "no són incompatibles" pel que ha considerat: "Vindre a Ford és vitamínic per a veure com una indústria és capaç de renovar-se permanentment", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento