Comunitat Valenciana

Detingut un conductor embriac i sense carnet per atropellar una menor a Sagunt

  • Agents de la Policia Local de Sagunt (València) han detingut un home de 34 anys com a presumpte autor de l'atropellament d'una menor, que va patir ferides lleus, ocorregut en la vesprada d'este dijous en la confluència de l'Avinguda Camp de Morvedre i Dolores Ibarruri de la localitat. El conductor circulava baix sota els afectes de l'alcohol i sense carnet.

Segons han informat a Europa Press fonts municipals, els fets van ocórrer sobre les 17.20 hores d'este dijous quan un turisme que es dirigia cap a l'oest va avançar a, almenys, un vehicle que estava detingut en un pas de zebra en la confluència de les dos carrers i va atropellar una menor de 15 anys que creuava en eixe moment.

La xica, de 15 anys, va resultar ferida lleu. La menor va ser assistida per un Suport Vital Bàsic i traslladada a l'Hospital de Sagunt on va rebre l'alta després de ser examinada en Urgències del colp en el cap i les cames que presentava, segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

La jove va eixir llançada entre quatre i cinc metres, segons les fonts. Tota la seqüència de fets va ser presenciada per agents de la Policia Local, que es trobaven a prop, i que van detindre el conductor, de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor dels delictes de lesions per imprudència, conducció temerària, conducció baix els efectes de l'alcohol i si carnet.

De fet, segons les mateixes fonts, el conductor, que va ser traslladat a dependències del Cos Nacional de Policia per a presentar-lo com a detingut, presentava signes evidents d'estar baix la influència de l'alcohol. Segons les proves practicades, va donar positiu amb una quantitat quatre vegades superior a la permesa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento