Comunitat Valenciana

Albiren una tintorera d'1,5 metres en la platja de la Goleta de Tavernes

  • L'empresa de socorrisme Vadepsa ha albirat este divendres una tintorera d'un metre i mig de longitud en la platja de la Goleta de Tavernes (València), en una jornada en la qual s'havia pujat la bandera roja davant el "mal oratge" i la "mala mar".
Tintorera en la Platja La Goleta de Tavernes
Tintorera en la Platja La Goleta de Tavernes
VADEPSA
Tintorera en la Platja La Goleta de Tavernes

Segons ha informat l'empresa, açò ha permès que s'haja detectat "amb suficient antelació" a l'animal i posar en alerta a les autoritats -Policia Local i Guàrdia Civil- "per a evitar majors problemes".

"Ningú s'ha vist en perill perquè obrim la platja amb bandera roja i hi havia temporal, amb el que ens ha donat temps a muntar tot l'operatiu sense risc per a cap banyista", ha explicat el coordinador de Vadepsa en la zona.

L'animal ha sigut vist en l'espigó en l'eixida del canal de la Goleta, una zona habitual de bany i pesca, encara que el dia no propiciava cap de les dos activitats. Després d'alertar la Guàrdia Civil, el personal de Vadepsa s'ha posat en contacte amb el Grup d'Emergències de Xeraco i el 112 perquè avisara les platges contigües.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento