Comunitat Valenciana

Oltra demana "tranquil·litat" a les famílies pel plurilingüisme:"Que se'n vagen amb els nanos a la platja o on vullguen"

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha demanat "tranquil·litat" a les famílies davant la decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) de mantindre la suspensió cautelar del decret de plurilingüisme del Consell perquè ha subratllat que el curs començarà "amb total normalitat". Per açò, ha animat les famílies a anar-se'n "amb els nanos a la platja, la muntanya, la piscina o on vullguen".
Mónica Oltra (arxiu)
Mónica Oltra (arxiu)
GENERALITAT
Mónica Oltra (arxiu)

Així ho ha indicat Oltra als mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada pel "pla alternatiu" de la Generalitat després de la decisió del TSJCV de mantindre la suspensió del decret de plurilingüisme.

Sobre este tema, la vicepresidenta ha indicat que se'n va a recórrer al Tribunal Suprem la suspensió cautelar de la norma i que se'n va a seguir l'informe jurídic que ha elaborat l'Advocacia de la Generalitat que és l'encarregada de marcar les actuacions a realitzar per a "actuar correctament enfront d'una situació jurídica determinada", ha explicat Oltra per a subratllar que se seguirà "el full de ruta d'eixe informe".

No obstant açò, ha demanat a les famílies que "estiguen tranquil·les" perquè ha insistit que "no se'n va a alterar el procés d'admissió ni de matriculació" en els centres educatius" i el curs "començarà amb total normalitat". Per açò, ha animat als pares a anar-se'n "amb els nanos a la platja, a la muntanya, la piscina o on vullguen".

Així mateix, ha instat a "determinada oposició" a tindre "una mica de responsabilitat" i "deixar d'angoixar als pares". "El curs començarà amb total normalitat. Ara de vacances i a gaudir els que han aprovat i els que no, doncs que gaudisquen també", ha assenyalat Oltra.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento