Comunitat Valenciana

Betoret renuncia a assistir al Comité Executiu del PPCV que crearà la gestora per a formalitzar el seu "pas arrere"

  • VALÈNCIA, 28 (EUROPA PRESS)
Vicente Betoret
Vicente Betoret
PP
Vicente Betoret

El president del Partit Popular de la província de València, Vicente Betoret, ha expressat el seu "respecte" a la decisió de crear una gestora provisional que aprova este dimecres el Comité Executiu del PPCV, al mateix temps que ha assenyalat que no assistirà a esta reunió per a "formalitzar el pas arrere" que ja va comunicar el passat 14 de juny a Gènova amb l'objectiu de desbloquejar el Congrés que ha de triar la nova direcció provincial del PP, a la qual es presentarà.

Esta decisió, ha recordat en un comunicat, es va adoptar amb la condició que se celebrara el XV Congrés del PP de la Província de València per a "donar eixida com més prompte millor a la voluntat unànime dels militants del PP de poder votar al seu president".

"Vull agrair a tots i cadascun dels militants i simpatitzants del PPVAL la confiança que han depositat en el president durant estos dos anys, dos anys que no han sigut fàcils", ha manifestat Betoret, que els ha agraït "la seua il·lusió, esforç i embranzida per a fer d'este projecte un projecte guanyador".

"D'ells és este partit, un partit cridat a liderar el futur i la transformació de la província de València i de la Comunitat Valenciana i a ells els devem la llibertat de poder decidir qui ha d'abanderar eixe futur que construïm junts", ha assenyalat.

Finalment, ha traslladat el seu "afecte i agraïment" als treballadors del PPVAL que "cada dia posen la seua obstinació i tasca al servici dels més de 57.000 militants que confien en el PP provincial". "Ells fan cada dia més gran este projecte i sense ells la maquinària no estaria en marxa", ha agregat.

Betoret ha expressat la seua voluntat de "seguir treballant pels militants del PP, pel projecte del PP i per donar-li la veu als militants perquè trien al seu futur president", al mateix temps que ha assenyalat la seua voluntat de presentar-se al pròxim Congrés del PPVAL.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento