Comunitat Valenciana

Puig diu que la condemna al PP a pagar a Fira València "fa justícia" i que haurien d'assumir responsabilitat política

  • El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, ha expressat este dilluns la seua "satisfacció" per la decisió d'un jutjat de Madrid de condemnar el PP a pagar 568.000 euros a Fira de València pel lloguer del recinte en 2008. El cap del Consell ha subratllat que, d'esta forma, es "fa justícia" davant una "situació intolerable" i una "gran vergonya" generada pels 'populars', que "haurien d'assumir la responsabilitat política d'haver-hi estat tant temps sense pagar".
Ximo Puig en les Corts en una imatge d'arxiu
Ximo Puig en les Corts en una imatge d'arxiu
INMA CABALLER/CORTS VALENCIANES
Ximo Puig en les Corts en una imatge d'arxiu

Així ho ha manifestat el 'president' després de conéixer que el Jutjat de Primera Instància número 1 de Madrid ha condemnat el Partit Popular a abonar 568.511 euros a Fira València per la cessió del recinte firal al juny de 2008 per a la celebració els dies 20, 21 i 22 d'eixe mes del Congrés Nacional de la formació política en el qual Mariano Rajoy va ser designat candidat a la presidència del Govern.

Sobre este tema, Puig ha asseverat: "Es fa justícia en una situació intolerable per part del PP, que era intentar no pagar el que paguen totes les empreses i tots els ciutadans, per tant jo estic molt satisfet que per fi hagen de pagar".

El també secretari general dels socialistes valencians ha criticat que esta situació era "una gran vergonya" i ha recalcat que en el PP "haurien d'assumir la responsabilitat política d'haver-hi estat tant de temps sense pagar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento