Comunitat Valenciana

Detinguda una parella per maltractar un gos que va haver de ser sacrificat per danys "irreversibles"

  • Agents de la Guàrdia Civil ha detingut un matrimoni acusat de maltractar un gos de raça Boxer en un habitatge de la Pobla de Vallbona (València). Com a conseqüència dels "danys irreversibles" que presentava l'animal, va haver de ser sacrificat, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Detinguda una parella per maltractament d'un gos que va haver de ser sacrificat
Detinguda una parella per maltractament d'un gos que va haver de ser sacrificat
GC
Detinguda una parella per maltractament d'un gos que va haver de ser sacrificat

La detenció es va produir en el transcurs de l'operació 'Abacan' realitzada pel Seprona. El passat mes de maig els agents van iniciar una investigació arran de tindre coneixement del possible maltractament que estava patint un animal a la Pobla de Vallbona per part d'un matrimoni resident en la localitat.

El gos, un Boxer, presentava "danys irreversibles" i un "evident estat d'abandonament", de tal magnitud, que se li va haver de practicar una eutanàsia humanitària. Els detinguts són un home de 55 anys i una dona de 51, tots dos de nacionalitat espanyola.

En una altra actuació realitzada per la Guàrdia Civil de Xiva, els agents van observar que en una casa amb parcel·la propera a la població hi havia un gos lligat amb una cadena "en molt males condicions" i van apreciar una "forta olor" del que poguera ser marihuana.

En l'operació 'Tie' els agents van trobar en la parcel·la set gossos desnutrits, diversos coloms morts, un conill en mal estat i 20 plantes de marihuana. A més, el presumpte autor dels fets, un jove de 29 anys, practicava arts de caça sense autorització per a açò.

Els agents el van detindre pels delictes de maltractament animal, cultiu de drogues i ús d'arts prohibides de caça.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento