Comunitat Valenciana

Desmantellada a Cullera una organització dedicada al tràfic de droga oculta en pastissos

  • La Guàrdia Civil ha desmantellat a Cullera (València) una organització presumptament dedicada a traficar amb droga oculta en pastissos d'aniversaris. En l'operació, baix el nom d''Entrepà', els agents han detingut huit persones com a presumptes autores dels delictes contra la salut publica, usurpació d'estat civil, falsedat documental, contra la seguretat vial i pertinença a organització criminal.
Droga amagada en pastissos
Droga amagada en pastissos
GC
Droga amagada en pastissos

En tres escorcolls practicats a Cullera, els agents es van confiscar, entre altres efectes, 2.500 grams de cocaïna, 150 grams de marihuana, 250 grams d'haixix, 6.000 euros i tres vehicles, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'operació s'ha dut a terme dins dels servicis establits per a previndre el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València. Des del passat mes de març, els agents investigaven la possible existència d'una organització dedicada al tràfic de drogues a Cullera, en la fase de les quals d'explotació van aconseguir detindre sis homes i dos dones per la seua presumpta implicació en la xarxa.

TRANSPORTADA AMB AUTOBÚS

Amb esta actuació, la Guàrdia Civil ha aconseguit desmantellar un punt de venda de droga on dos dels detinguts suposadament realitzaven vendes a la menuda en la localitat. La investigació també va aclarir la identitat del presumpte proveïdor de les substancies estupefaents, que utilitzava a una tercera persona com a "mula" per a transportar la droga, que estava camuflada en pastissos d'aniversaris, i que es portava amb autobús des de Madrid fins a Cullera.

Per a assegurar-se que la droga arribava a la seua destinació, el suposat proveïdor seguia a l'autobús amb el seu vehicle. En els escorcolls practicats, els agents s'han confiscat de justificants d'ingressos, retallades d'embolcalls de plàstic, dosi de cocaïna llestes per a la venda, llistes de deutors, substàncies de tall, precursors, receptes per a realitzar el tall de la droga, premses, bàscules de precisió, munició, passamuntanyes, grilletes, pistoles táser, uns 2,5 quilos de cocaïna, 150 grams de marihuana, 250 grams d'haixix, 6.000 euros en efectiu i tres vehicles.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento