Comunitat Valenciana

El primer congrés mundial sobre drets d'imatge en l'àmbit de l'esport arriba a València amb experts de 12 països

  • El primer congrés mundial sobre drets d'imatge en l'àmbit de l'esport 'Sport IP Forum' arribarà a Fira València els dies 22 i 23 de novembre com un esdeveniment internacional que comptarà amb experts de 12 països que tractaran els drets d'imatge i com la tecnologia incidix en la forma de gestionar estos drets en l'esport, segons ha informat la institució firal en un comunicat.

La iniciativa, organitzada pel Global Sports Innovation Center (GSIC) de Microsoft i Fira València, ha sigut presentada este dilluns als mitjans de comunicació per part de David Rosa, director d'innovació de GSIC; Enrique Soto, director general de Fira València; i Natxo Costa, director general de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana.

Alguns dels noms inclosos en el programa són Peter Hutton, CEO d'Eurosport -el principal canal de TV d'esports a Europa-; Steve Gera, exmarine americà el fons del qual d'inversió aposta per startups del món de l'esport i consultor de clubs com el Reial Madrid C.F.; Thomas Margoni, col·laborador de la Première League i professor de les universitats de Glasgow i Harvard; o Miguel A. Hernández, de Primetimesports, la primera agència que ha començat a representar youtubers.

Entre els participants figuren firmes com Microsoft Sports, Discovery Eurosport, Fox Sports, Pons IP, Octagon, ASSER, International Sport Law Centre, Seven League, Sport Radar, Gains Group, Wildmoka, Prime Time Sports, Blinkfire Analytics, University of Glasgow, Europe Institute of Leiden Law School, San Diego State University, Garrigues Sports & Entertainment, o la NBA, entre d'altres.

Amb la seua presència, València es convertirà durant dos dies en la capital mundial del coneixement entorn de la gestió de drets en la indústria de l'esport. "El congrés abordarà com la tecnologia està transformant la forma en què es gestionen els drets en l'esport i els dos grans reptes que el sector té en este àmbit: la gestió dels drets de la competició esportiva i la gestió dels drets de l'esportista, tant dins com fora de la vinculació amb l'esport o club per al qual competix", han assegurat des de GSIC.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento