Comunitat Valenciana

Artistes sonors, polipoetes i performers recuperen la poesia als carrers en Vociferio

  • "Vociferio planteja recuperar el carrer, posar-nos en contacte amb les persones, posar en comú interessos com la poesia", destaca la directora general de Cultura.
  • En la 'Festa de la Paraula', que se celebra el divendres a les 19 h. en la Biblioteca del carrer de l'Hospital, participaran Pedro Pastor i Pau Alabajos, entre d'altres.
  • El festival se celebrarà del 15 al 18 de juny i amb la seua programació els organitzadors volen "portar la poesia a les persones i fomentar la lectura".
Presentació del festival Vociferio
Presentació del festival Vociferio
GVA
Presentació del festival Vociferio

El festival 'Vociferio 2017', que se celebrarà del 15 al 18 de juny, comptarà amb performers, artistes sonors, polipoetes, poetes fonètics, cantautors i poetes guardonats amb prestigiosos premis per a "recuperar la poesia en el carrer", segons ha afirmat la directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat, Carmen Amoraga, que ha mostrat el seu suport al certamen per "portar la poesia a les persones i fomentar la lectura", ha informat el Consell en un comunicat.

La inciativa compta amb una àmplia programació per a acostar la poesia al públic general i donar veu a aquelles propostes artístiques locals, nacionals i internacionals que destaquen per la seua qualitat, posada en escena i innovació formal.

La Generalitat col·labora amb el festival patrocinant l'activitat 'Festa de la Paraula', que se celebra el divendres a les 19.00 hores, en la Biblioteca Pública del carrer de l'Hospital i en la qual participaran els poetes i cantautors Pedro Pastor, Pau Alabajos, Suso Sudón, Gonzalo Escarpa, Julia Guisado, Marcus Versus, Nerea Delgado, Colomet, Sandra Peña i, com a artista convidat, l'argentí Adrián Berra.

"En un món en el qual cada vegada són més les activitats solitàries que fem, que ens tanquen en la nostra llar davant d'una pantalla, Vociferio planteja recuperar el carrer, posar-nos en contacte amb les persones, posar en comú interessos com la poesia, i despertar-lo en aquelles que encara no l'han descobert", ha asseverat.

"L'èxit de Vociferio ha obligat a què les activitats es perllonguen al cap de setmana anterior al festival", ha afegit Amoraga qui ha felicitat l'organització de l'esdeveniment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento