Comunitat Valenciana

Un home cau des d'un quart pis en la finca de la seua exparella de la qual tenia ordre d'allunyament

  • Un home s'ha precipitat pel buit de les escales des d'un quart pis en la finca de la seua exparella, contra la qual tenia interposada una ordre d'allunyament, segons ha informat Prefectura en un comunicat. Després d'açò, ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte de trencament de mesura cautelar.

L'home, de 43 anys i d'origen romanés, tenia una prohibició d'aproximar-se a menys de 300 metres de la seua exdona, del seu domicili, lloc de treball o estudis i qualsevol lloc on es trobara.

L'incident es va registrar sobre les 17.00 hores del dissabte, quan agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Russafa on una persona s'havia precipitat des d'un quart pis.

Una vegada allí, els policies van observar un home estès en el sòl que estava sent atès pels servicis sanitaris. També van esbrinar que un veí, moments abans en arribar al portal, l'havia trobat en companyia d'una dona que li havia demanat que cridara una ambulància, per a continuació abandonar el lloc corrent.

Durant les investigacions, els agents van descobrir que la víctima li havia manifestat a un dels veïns que s'havia relliscat, però un d'estos va pujar per les escales i va observar una motxilla tirada en el sòl. Els policies, mentre pujaven a l'habitatge, van trobar una motxilla en el replanell i la porta d'accés al mateix oberta. En el seu interior no hi havia ningú.

Un altre amic va manifestar que els havia vist sobre les 15.00 hores junts prenent unes cerveses, així com que la dona s'havia trobat amb la víctima en l'escala de l'edifici quan anava a passejar al gos i, sense motiu aparent, s'havia precipitat pel buit de l'escala.

Els servicis sanitaris van traslladar l'home a un hospital de València ja que presentava fractura de crani, nas i clavícula i el seu pronòstic era greu.

El detingut, amb antecedents policials, a causa que les lesions que presentava eren greus, va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan anara requerit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento