Comunitat Valenciana

Un total de 4.490 rajos cauen a la Comunitat Valenciana el cap de setmana

  • Un total de 4.490 rajos han caigut dins del territori de la Comunitat Valenciana el cap de setmana: 720 el dissabte i 3.770 el diumenge, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Rajos caiguts
Rajos caiguts
AEMET
Rajos caiguts

Aemet va decretar este diumenge l'alerta taronja (risc important) per pluges i tempestats fins a l'última hora del diumenge a València, Alacant i Castelló.

Així, durant la vesprada d'ahir les tempestats van anar d'oest a est de la Comunitat cap a la mitat nord del territori. La majoria dels rajos es van concentrar a mitat de la vesprada i van ser de major intensitat en el nord-oest de la província de Castelló, amb alguns dels nuclis més actius en el sud de la Plana d'Utiel (València), acompanyats de granissol.

La pedra va caure de gran grandària en la Vall d'Aiora-Cofrents en una línia de tempestats que va circular pel sud de la província i va deixar més de 20 litres per metre quadrat en alguns punts. No obstant açò, ha rebaixat per a este dilluns de taronja a verd (sense risc) l'alerta per precipitacions en el conjunt de la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento