Comunitat Valenciana

El FIB augmenta l'aforament fins el 53.000 persones i espera esgotar les entrades amb càmping per primera vegada en anys

  • BENICÀSSIM (CASTELLÓ), 2 (EUROPA PRESS)

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) augmentarà l'aforament fins a les 53.000 persones per a la seua cita de 2017 -entre 15.000 i 18.000 més que la passada edició- i espera esgotar les entrades amb dret a càmping, "una cosa que no ocorria des de fa anys".

Així ho ha asseverat en roda de premsa el director de Maraworld, Melvin Benn, que ha recordat el suport mostrat per les administracions a l'esdeveniment musical en "el moment més difícil" del festival fa cinc anys, ha assenyalat que "ha quedat clar el nostre compromís amb Benicàssim i que volem quedar-nos i estar durant molt temps".

El director de Maraworld ha subratllat que este és un "bon any", ja que al desembre es liquidarà el deute que "va heretar" de 4 milions d'euros, i el pagament dels quals es va estructurar en un període de cinc anys, "per la qual cosa el pròxim any seuré sense deure-li de res a ningú".

Benn ha assenyalat que el premi al suport que ha rebut el festival per part de l'Ajuntament de Benicàssim, la Diputació i la població és "l'extraordinari" cartell d'enguany "amb artistes de primera línia internacional, com a Red Hot Chili Peppers o Kasabian, que el convertixen en un dels més importants d'Espanya i d'Europa, en el qual també cal destacar el posicionament d'artistes espanyols, com Los Planetas o Mala Rodríguez, el fan de la qual més famós en l'anterior president dels Estats Units i esperem que vinga a veure-la".

Benn ha subratllat que hi haurà més confirmacions nacionals, internacionals i locals i que el gruix del cartell estarà tancat en una setmana o deu dies.

D'altra banda, ha destacat que confia a poder omplir el nou aforament de 58.000 persones i ha assegurat que els abonaments amb dret a càmping -25.000- doblaran els de el passat any. Així mateix, hi haurà una nova zona d'acampada, la principal augmentarà un 40% i des de fa setmanes s'ha esgotat el càmping Villacamp.

MESURES DE SEGURETAT

Preguntat per les mesures de seguretat que s'adoptaran davant els últims atemptats terroristes, el director de Maraworld ha explicat que l'amenaça terrorista al Regne Unit és "part de la vida diària" i, encara que a Espanya "és menor, igualment estem conscienciats, per la qual cosa en el FIB aplicarem els mateixos estàndards de seguretat que al Regne Unit, és a dir, uns plans molt rigorosos de precaució".

Per la seua banda, l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, que ha recordat que la localitat ha rebut a més de 3 milions de 'fibers' al llarg de la història, ha assenyalat que Benicàssim està preparada perquè els assistents al FIB visquen "la millor experiència".

Sobre este tema, ha assenyalat que el recinte on se celebra el FIB és el millor de l'entorn, "tenim la major experiència de gestió d'augment de la població, podem gestionar amb qualitat els servicis muncipals, comptem amb un gran teixit professional i tenim el millor entorn natural". "A l'equip de govern li agrada donar solucions i no posar problemes quan sobre la taula es posen oportunitats com un festival", ha afegit.

Finalment, el president de la Diputació, Javier Moliner, ha manifestat que "volem que els festivals es convertisquen en productes turístic de primer nivell, per açò vam voler liderar l'oferta de festivals a través de "Castelló, terra de festivals". "Seguirem estant al costat de les grans idees i projectes que ens fan grans, com el FIB", ha finalitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento