Comunitat Valenciana

Bonig diu que Puig i Oltra "desconeixen" la realitat econòmica de la Comunitat i "només donen problemes" a les empreses

  • La síndica del grup parlamentari 'popular' en les Corts i presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha destacat el compromís de la seua formació per a "impulsar iniciatives dirigides a l'enfortiment dels nostres sectors productius i recolzar el teixit empresarial que amb la seua activitat genera llocs de treball i oportunitats", enfront del president i vicepresidenta del Consell, Ximo Puig i Mónica Oltra, que "desconeixen la realitat econòmica i social de la Comunitat, han donat l'esquena a la societat valenciana i amb les seues decisions només generen problemes a les empreses valencianes", ha criticat.

Així ho ha manifestat Bonig este dijous durant la seua visita al costat de la portaveu del PP en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, les instal·lacions de l'empresa Inmevasa, situada en la localitat valenciana de L'Olleria. Una empresa que va complir 50 anys en 2016, líder en el sector de les fornituras metàl·liques i referent internacional en l'àmbit dels accessoris de tapisseria. De fet, compta amb delegacions a Portugal, Polònia i la Xina.

Bonig ha posat en relleu que a la Comunitat "disposem d'un teixit productiu ric i divers i comptem amb empresaris valents que aposten per la innovació i les noves tecnologies, que generen valor afegit i que exploren permanentment nous mercats i productes per a seguir creixent i generant riquesa i ocupació en el territori".

"El nostre compromís és seguir recolzant-los perquè han demostrat que eixe és el camí per a construir una Comunitat forta i pròspera", ha assenyalat la dirigent 'popular', qui ha incidit que "apostar per la nostra indústria és apostar pel futur".

En este sentit, ha criticat "la indefinició i la desídia" de l'actual Consell, que "ignora la realitat de la nostra terra i desconeix la capacitat dels nostres empresaris". "El Consell hauria de defendre i impulsar estos sectors en lloc d'atacar-los amb mesures que posen en risc el seu actual creixement", ha agregat.

"És fonamental conéixer la realitat, no solament geogràfica, sinó també econòmica i social per a poder desenvolupar polítiques positives. No obstant açò, ni el conseller d'Economia, Rafael Climent, ni Ximo Puig, ni Mónica Oltra s'han preocupat d'açò i només saben generar problemes a les empreses valencianes. El problema és que ixen poc del despatx i han donat l'esquena a la societat civil valenciana", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento