Comunitat Valenciana

Detinguda una assistenta de la llar que va robar a una anciana de 90 anys 10.000 euros en efectiu

  • Agents de la Policia Nacional van detindre el passat dia 29 de maig una dona de 63 anys que va sostraure a una anciana de 90, per a la qual treballava com a cuidadora, 10.000 euros en efectiu, segons ha informat la Comandància en un comunicat.

La investigació es va dur a terme pel Grup d'Investigació de la Comissaria de Districte Centre d'Alacant i va començar després de la denúncia que va presentar la filla de la víctima.

La denunciant va explicar als agents que la detinguda i la seua mare van acudir juntes a una entitat bancària a retirar els 10.000 euros en efectiu, els quals van depositar quan van arribar al domicili en l'interior d'una caixa forta i que van amagar la clau en un lloc segur.

Pocs dies després l'anciana va caure malalta i va haver de ser ingressada en l'Hospital. Durant l'estada en la clínica, la filla va acudir a l'habitatge a agafar els diners, però es va donar compte que estos havien desaparegut.

Els agents van començar a investigar el succés i van concretar que l'autora del robatori era la cuidadora. La detinguda va aprofitar que la casa estava buida per l'ingrés hospitalari de l'anciana i va buscar la clau de la caixa forta, la va obrir i es va apoderar els diners.

L'arrestada va ser posada a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia acusada d'un delicte de robatori amb força en les coses.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento