Comunitat Valenciana

Un jove intenta agredir un policia que tractava d'impedir que pegara al nóvio de la seua exparella a Elx

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un jove de 24 anys acusat d'intentar agredir en diverses ocasions amb dos ganivets de 25 i 30 centímetres un policia que va tractar d'impedir que lesionara el nóvio de la seua exparella a Elx (Alacant). El presumpte autor dels fets havia sigut detingut fa 10 dies per suposadament colpejar i arrossegar pel sòl la seua exnóvia mentre la dona portava el seu nadó en braços.

Segons ha informat la Policia en un comunicat, els fets van succeir entorn de les 4.00 hores del 29 de maig, quan una patrulla va observar un grup de joves que discutien entre si i que, en advertir la presència policial, van intentar evadir-la mentre un d'ells tractava de desfer-se d'alguna cosa a través d'un embornal.

Quan els policies es van acostar al detingut van descobrir que es tractava de ganivets. En el moment en el qual va ser sorprés, el jove presumptament va començar a "exaltar-se", el seu estat de nerviosisme va augmentar i va dirigir tots dos ganivets cap a l'abdomen d'un dels policies en diverses ocasions.

Després de diversos minuts "de tensió", i la col·laboració de més unitats de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria d'Elx, la intervenció va culminar amb la detenció del jove sense que ningú resultara ferit.

Segons la Policia, el detingut va veure la seua exparella amb un altre xic eixa mateixa nit i, en un "atac de gelosia" va tornar al seu domicili i va agafar els dos ganivets de cuina de grans dimensions amb intenció d'anar en la seua cerca, encara que la Policia va impedir l'atac.

D'acord amb la Policia, fa 10 dies esta persona ja va ser detinguda per la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d'Elx per un delicte de violència de gènere. El jove, de nacionalitat colombiana, suposadament va agredir el seu exnòvia en repetides ocasions, a la qual va colpejar en la cara i va arrossegar pel sòl agarrada del pèl mentre la víctima sostenia al seu fill de sis mesos en braços.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento