Comunitat Valenciana

Detinguda una dona després de la mort d'una altra que va patir un traumatisme en el cap en una discussió a Alfafar

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut una dona després de la mort d'una altra que va patir un traumatisme en el cap durant una discussió que es va produir en un domicili de la localitat valenciana d'Alfafar, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació. La dona ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi per imprudència.

Segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), sobre les 20.00 hores els servicis d'emergències van rebre l'avís que s'havia produït una agressió en un habitatge del carrer de Sant Pascual a Alfafar.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar una unitat del Suport Vital Bàsic i una del SAMU. Un dels equips mèdics, el del SAMU, va atendre una dona de 65 anys que presentava un traumatisme cranioencefàlic i que va ser traslladada a la Fe, on va morir en arribar com a conseqüència del colp que presentava.

L'altre equip, va atendre una dona de 62 anys que patia una crisi d'ansietat i que va ser traslladada pel SVB a l'hospital La Fe, on va rebre l'alta amb posterioritat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento