El valencià de la futura ràdio i televisió, a debat en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

El valencià de la futura ràdio i televisió, a debat en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

  • La sala Enric Valor de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València analitza demà divendres el model lingüístic de la futura ràdio i televisió en un debat en el qual participen professionals i investigadors de la llengua de la premsa, de la ràdio i de la televisió, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

Els participants aportaran la seua experiència i el seu estudi amb la finalitat d'ajudar a engegar el nou model de la Radiotelevisió Valenciana. Per a açò, s'analitzaran models de llengua per als mitjans de comunicació audiovisual i es reflexionarà davant la represa de les emissions de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

En este sentit, s'exposarà el projecte de model lingüístic dels nous mitjans valencians, i experiències concretes de mitjans actuals del domini lingüístic.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3040267/0/valenci-futura-r-dio-televisio-debat-facultat-filologia-traduccio-comunicacio/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios