Versión impresa

El valencià de la futura ràdio i televisió, a debat en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

  • La sala Enric Valor de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València analitza demà divendres el model lingüístic de la futura ràdio i televisió en un debat en el qual participen professionals i investigadors de la llengua de la premsa, de la ràdio i de la televisió, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

Els participants aportaran la seua experiència i el seu estudi amb la finalitat d'ajudar a engegar el nou model de la Radiotelevisió Valenciana. Per a açò, s'analitzaran models de llengua per als mitjans de comunicació audiovisual i es reflexionarà davant la represa de les emissions de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

En este sentit, s'exposarà el projecte de model lingüístic dels nous mitjans valencians, i experiències concretes de mitjans actuals del domini lingüístic.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3040267/0/valenci-futura-r-dio-televisio-debat-facultat-filologia-traduccio-comunicacio/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR