Comunitat Valenciana

El Consell recolzarà qualsevol acció dels empresaris pel Corredor Mediterrani: "Si cal cacarear, es cacarea"

  • El Govern valencià recolzarà qualsevol acció que els empresaris emprenguen en defensa del Corredor Mediterrani, una reivindicació "de tota la societat que el Consell recolza", davant la possibilitat que organitzen a l'octubre un gran esdeveniment a Madrid per a reclamar l'execució d'esta infraestructura. "Si cal cacarear, es cacarea", ha dit la vicepresidenta, Mónica Oltra.

Així s'ha pronunciat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada sobre si l'Executiu recolzaria esta convocatòria, davant el que ha assegurat que recolzarà "eixa i totes les activitats o mobilitzacions que vagen en defensa dels interessos valencians".

La vicepresidenta ha posat en valor que els empresaris s'estiguen mobilitzant per una infraestructura que es porta molt de temps reivindicant i que, ha incidit, "és la infraestructura raonable i de sentit comú" però vista les assignacions pressupostàries "s'ajorna pràcticament sine die" i cada vegada es veu més llunyana en el temps.

"La gent al final es farta, la paciència té uns límits per als governs, per als empresaris i per a la societat", ha advertit, per a criticar també que els Pressupostos Generals de l'Estat del 2017 situen la Comunitat "l'última, a la cua" en inversions, després d'un repartiment "arbitrari i partidista" resultat d'un "chalaneo" i el "mercadeig" de la negociació pressupostària.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento