Comunitat Valenciana

Mor un tercer ciclista que va ser atropellat a Oliva per la conductora drogada i embriagada

  • Romania ingressat en l'Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital La Fe de València.
  • Altres dos ciclistes continuen ingressats en dos centres hospitalaris d'Alzira i Dénia, estables dins de la gravetat.
  • A la conductora se li imputaven delictes d'homicidi imprudent, lesions per imprudència greu i contra la seguretat vial.
L'accident mortal s'ha produït en la N-332 a Oliva (València)
L'accident mortal s'ha produït en la N-332 a Oliva (València)
112
L'accident mortal s'ha produït en la N-332 a Oliva (València)

El ciclista que romania ingressat en l'Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital La Fe de València després d'haver sigut atropellat diumenge passat per una conductora que va donar positiu per alcohol i substàncies estupefaents ha mort este dijous en el centre hospitalari, segons han informat a Europa Press fonts de l'hospital.

Amb este mort són tres les víctimes mortals en l'atropellament, mentre que altres dos ciclistes romanen ingressats en dos centres hospitalaris, Alzira i Dénia, tots dos en la UCI estables dins de la gravetat, segons han informat fonts de tots dos hospitals.

El jutjat d'Instrucció número dos de Gandia (València), en funcions de guàrdia, va ordenar el dilluns presó provisional, comunicada i sense fiança per a la conductora, a la qual en eixe moment va imputar dos delictes d'homicidi imprudent, tres delictes de lesions per imprudència greu i un delicte contra la seguretat vial, qualificació que haurà de ser modificada ara en variar la xifra de víctimes.

Els fets van succeir a primera hora del passat diumenge en la carretera N-332 a l'altura del terme municipal d'Oliva quan la investigada va envestir amb el seu cotxe a un escamot de sis ciclistes que circulava per esta via, provocant la mort de dos d'ells en eixe moment i ferides a altres tres. Un d'ells ha mort quatre dies després en l'hospital.

L'advocat de la conductora va assegurar este dimecres que la seua clienta, pel poc que va poder estar amb ella, es trobava "en estat de xoc" i va ser la Guàrdia Civil la que li va comunicar el que havia fet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento