Comunitat Valenciana

Raimon arranca este divendres al Palau de la Música Catalana els seus 12 recitals de comiat

  • BARCELONA/VALÈNCIA, 4 (EUROPA PRESS)
El cantant valencià Raimon
El cantant valencià Raimon
Europa Press
El cantant valencià Raimon

El cantautor valencià Raimon començarà este divendres 5 de maig la seua dotzena de concerts de comiat al Palau de la Música Catalana de Barcelona, amb els quals es retirarà definitivament dels escenaris per a "'finire in bellezza'", segons ha explicat l'artista recentment.

Amb una durada prevista de dues hores, l'artista realitzarà esta sèrie de recitals de divendres a diumenge durant tot el mes de maig, posant el fermall final el 28 de maig a partir de les 20.00 hores.

En estos recitals interpretarà les seues cançons més conegudes i altres que al llarg dels anys ha anat component, així com temes més recents i alguna novetat.

El cantant de Xàtiva va assegurar en roda de premsa que es troba bé de veu i fins i tot s'arriba a agradar en ocasions, una cosa que no li havia ocorregut abans, i que a açò se suma que volia acomiadar-se dels escenaris al llarg de 2016: "Pense que és millor deixar un bon record que no que després que pensen, 'que malament estava", va sostindre el cantant, de 76 anys.

També va esgrimir motius físics en un ofici nòmada que requerix dormir molt en hotels i menjar fora: "Les coses que abans t'agradaven ara et molesten, com que el coixí no siga l'adequada", va dir Raimon considerant-ho símptomes que ja ha fet el que havia de fer.

Amb açò, ha decidit amb molta reflexió prèvia acomiadar-se dels escenaris en concerts generosos i de xicotet format com el Palau de la Música, preferint això a omplir una o dos vegades el Sant Jordi: "M'agraden els recitals i he fugit sempre que he pogut dels grans espais".

Després de la seua retirada, Raimon desitja convertir-se en un ciutadà anònim i dedicar el seu temps a lectures que no ha tingut temps de dur a terme i discos que no ha pogut escoltar, descartant escriure les seues memòries, però no noves cançons perquè les canten uns altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento