Comunitat Valenciana

El Medusa aposta fort pel techno i summa els dj's alemanys Faki i Tanzmann i l'espanyol Uner

  • L'escenari de música techno ocuparà l'espai dels concerts indie, a més de comptar amb prop de 500 metres quadrats de pantalles LED.
  • L'organització va donar a conéixer altres caps de cartell, entre ells Sven Väth, Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Jamie Jones o Nic Fanciulli.
  • El certamen, que aplega a la quarta edició, se celebrarà en la platja de la localitat valenciana de Cullera del dijous 10 al dissabte 12 d'agost.
El cartell queda així a falta de les últimes confirmacions
El cartell queda així a falta de les últimes confirmacions
MEDUSA
El cartell queda així a falta de les últimes confirmacions

La quarta edició del Medusa Sunbeach Festival de Cullera (València) ha confirmat la seua "aposta forta" pel gènere tècnic amb la confirmació d'una nova onada de dj's, entre els quals destaquen els alemanys Len Faki i Matthias Tanzmann i l'espanyol Uner.

El certamen se celebrarà en la platja de la localitat valenciana del dijous 10 al dissabte 12 d'agost, en "l'edició més consagrada al techno" des de la seua estrena en 2014, segons ha informat l'organització del Medusa en un comunicat.

Els responsables del festival destaquen que el nivell de sofisticació tècnica de la producció i el planter d'artistes del 'techno stage' estaran al mateix nivell que els de l'escenari principal, per la qual cosa l'escenari de música techno ocuparà l'espai dels concerts indie, a més de comptar amb prop de 500 metres quadrats de pantalles LED.

En avanços anteriors, l'organització va donar a conéixer altres caps de cartell emmarcats en el techno, entre ells Sven Väth, Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Jamie Jones, Nic Fanciulli, Andrea Oliva, Ben Sims i Óscar Mulero.

El festival també ha desvetlat que el tancament del cartell es realitzarà el pròxim dissabte 13 de maig d'una forma molt original, amb participació del públic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento