Comunitat Valenciana

Estañ és el candidat a la Secretaria General de Podem per 'Aprofundir el canvi' i Mínguez lidera la llista al CCV

  • El corrent 'Aprofundir el canvi' ha triat en el seu procés de primàries el diputat autonòmic Antonio Estañ com a candidat a la Secretaria General de Podem a la Comunitat Valenciana, mentre que la també parlamentària Sandra Mínguez serà el cap de llista al Consell Ciutadà Valencià (CCV).
Aprofundir el Canvi culmina les seues primàries
Aprofundir el Canvi culmina les seues primàries
APROFUNDIR EL CANVI
Aprofundir el Canvi culmina les seues primàries

La iniciativa, crítica amb l'actual direcció de Podem encapçalada per Antonio Montiel, ha conclòs el seu procés de primàries designant a Estañ i Mínguez com a caps visibles de la candidatura. Després d'esta última, figuren en la llista per al Consell Ciutadà Valencià el senador Ferran Martínez, Carla Monleón, Jaume Monfort, Maria Oliver i César Jiménez.

"Hem escollit el millor equip per a encapçalar Podem en el futur amb la participació de més de 200 persones. Amb esta metodologia estem recuperant l'impuls participatiu que va mobilitzar i va il·lusionar a tanta gent en l'inici de Podem, però que a poc a poc s'ha anat perdent", ha explicat Estañ.

Així, ha defès l'aposta per "tornar a esta metodologia convençuts que és necessària per a vacunar-nos contra les dinàmiques dels vells partits, que ho acorden tot en despatxos foscos d'esquena a la gent".

'Aprofundir el canvi' ja té clars els noms per a la pròxima Assemblea Ciutadana Valenciana, encara que continua en negociacions amb altres iniciatives per a buscar acords de documents i equips, després d'haver tancat un preacord amb Aprofundiment Democràtic. El termini per a presentar candidatures s'ha ampliat per part de l'equip tècnic de l'Assemblea Ciutadana fins al 3 de maig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento