Comunitat Valenciana

Ordenen l'internament del menor que va atropellar mortalment un ancià en la platja de Sant Joan d'Alacant

  • El jutjat de Menors d'Alacant ha ordenat com a mesura cautelar l'internament, en règim semiobert, del menor de 17 anys que diumenge passat a la nit suposadament va atropellar mortalment un ancià de 75 anys a la platja de Sant Joan i després es va donar a la fuga. El jove ja es troba complint la mesura.

Així ho han confirmat este dimarts a Europa Press fonts properes al cas, que han indicat que este tipus de mesura establix sis mesos d'internament que poden prorrogar-se per altres tres més mentre es practiquen les diligències i s'investiguen les circumstàncies que van envoltar l'accident.

El jutjat manté l'acusació per un delicte d'homicidi imprudent "sempre que no canvie la situació" després de la investigació.

El sinistre es va produir este passat diumenge sobre les 22.45 hores en l'avinguda Oviedo de la capital alacantina, en la zona de la platja de Sant Joan.

L'ancià es trobava caminant quan el va abordar el cotxe que presumptament conduïa el jove, que tot seguit es va donar a la fuga en un vehicle model Audi A3 de color roig. La Policia Local va saber després que el presumpte responsable de l'atropellament era un menor d'edat.

L'home va morir en l'acte i el xic va ser arrestat poques hores després, després d'arribar a la seua casa a Alacant i explicar a la seua mare els fets. La progenitora va decidir cridar el 112 i posteriorment tots dos es van presentar en la Comissària perquè ell prestara declaració.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento