Comunitat Valenciana

Un jutge ordena presó sense fiança per a l'home detingut per colpejar el seu fill amb un martell al cap

  • El Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Denia (Alacant) ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança, per a l'home detingut per colpejar el seu fill de 20 anys amb un martell al cap, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La jutgessa imputa a l'arrestat, que ha passat este dimecres a disposició judicial, els delictes de maltractament i temptativa d'homicidi.

El matrimoni i el seu fill residixen en la província d'Alacant des de fa cinc mesos i no hi ha constància judicial d'antecedents violents en el si de la parella, han indicat les mateixes fonts.

Els fets van ocórrer diumenge passat quan unes veïnes de la família van sorprendre l'home, de 70 anys i nacionalitat britànica, sacsant la seua parella en el portal de l'habitatge, per la qual cosa van telefonar ràpidament al 091 per a demanar ajuda.

Quan la policia va arribar a la finca va trobar l'agressor encara en possessió del martell i amb esquitxades de sang per tot el cos. La patrulla va intervindre de manera ràpida i coordinada i va aconseguir arrabassar l'arma a l'agressor, que va ser detingut.

Darrere d'ell hi havia un rastre de sang que acaba en l'interior de l'habitatge, on els agents van trobar un jove 20 anys amb una important ferida al cap que no deixava de sagnar.

El jove estava en el llit i dormit quan el seu pare va arremetre contra ell colpejant-lo en repetides ocasions amb el martell. Les víctimes van ser trasllades a l'hospital per a ser assistides de les seues lesions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento