Comunitat Valenciana

Electrosplash anuncia que canvia Vinaròs per la Marina de València en la seua pròxima edició

  • VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)
La Marina de València
La Marina de València
ELECTROSPLASH FESTIVAL
La Marina de València

El festival de música electrònica ElectroSplash ha anunciat este dimecres que canvia Vinaròs (Castelló) per València en una nova edició que se celebrarà els dies 21 i 22 de juliol en la zona de la Marina, un dia menys que en les passades edicions, segons ha informat este dimecres l'organització en un comunicat.

"Ha sigut una decisió difícil i motivada per la falta de suport de l'alcalde de Vinaròs cap a un festival que ha ajudat a diversificar l'oferta d'oci de la localitat i a atraure jóvens de diferents punts d'Espanya i d'Europa", ha assegurat el director d'ElectroSplash, Vicente Salvador.

València ja va acollir el desé aniversari de la cita en 2013 i en el mateix emplaçament, en La Marina de València. Vicente Salvador ha assegurat que el contracte definitiu "no està encara firmat" però ha anunciat que es farà "en molt curt espai de temps".

"Després de les diferents i fructíferes reunions tant amb el Consorci València 2007 com amb l'Ajuntament de València, ja ens trobem en el moment adequat per a anunciar-ho i iniciar per fi la venda d'entrades per a esta súper il·lusionant edició que sens dubte marcarà un abans i un després en els nostres ja 14 anys d'història", ha explicat.

ElectroSplash deixa el passeig Fora Forat de Vianròs i torna així a apostar per una ubicació al costat del mar, al costat de la valenciana platja de la Malvarrosa, en un recinte del que prompte es donaran més detalls. "Amb este canvi mantenim el nostre esperit, però a més podem oferir un plus de comoditat al públic splasher, ja que celebrar el festival en una ciutat com València ens permetrà oferir més opcions tant de transport com d'allotjament", ha assenyalat Salvador.

CANVIS PER A 2018

La intenció actual és establir-se a València "per temps indefinit" encara que, segons l'organització, "es pot entendre que este canvi d'ubicació no té per què suposar un adéu definitiu a la província que li va veure nàixer i en la qual s'han celebrat la gran majoria d'edicions". ElectroSplash va mantindre mesos arrere negociacions amb la localitat castellonenca de Moncofa "de cara a futur" i assegura que l'Ajuntament de la localitat de la Plana Baixa "va mostrar el seu interés a acollir la cita musical".

Ara, després de "mesos de negociacions i gràcies a l'interés mostrat des dels diferents agents culturals i turístics de la ciutat de València", ElectroSplash Beyond Music torna a la ciutat amb un format similar al de les passades edicions i amb alguns canvis. Entre ells, es passarà de tres a dos dies per a oferir als assistents una "experiència més intensa".

Segons l'organització, la programació "ja es troba molt avançada" i el festival té previst anunciar molt ràpid els primers noms del cartell que, afirmen, "tornarà a reunir primeres espases de l'escena electrònica underground internacional".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento