Comunitat Valenciana

València acollirà este dijous la IV edició d'Hackers & Founders, la comunitat d'emprenedoria més gran del món

  • Hackers & Founders, la comunitat d'emprenedoria i xarxa de networking més gran del món, celebrarà la seua quarta edició este dijous a València. La seu de Social Nest, incubadora d'emprenedoria social, acull la nova trobada on tractaran l'emprenedoria dirigida a persones amb diversitat funcional, segons ha informat l'organització en un comunicat.
Emprenedoria a l'abast de persones amb diversitat en AJEV
Emprenedoria a l'abast de persones amb diversitat en AJEV
AJEV
Emprenedoria a l'abast de persones amb diversitat en AJEV

L'empresa Visualfy, dedicada a facilitar la vida a persones sordes a través de l'ús de la tecnologia, participarà en l'esdeveniment a través del seu CEO, Manel Alcaide i la seua directora de continguts, Aurora López. "Si per als oïdors és complicat emprendre, per als jóvens sords és quasi impossible, no poden assistir a este tipus d'esdeveniments, ni participar en programes d'acceleració, ni assistir a conferències de ponents de prestigi, etc. Volem demostrar que podem contribuir al fet que l'emprenedoria estiga a l'abast de persones amb alguna discapacitat", ha explicat Alcaide.

Per la seua banda, Aurora López és una persona sorda i farà la seua explicació en Llengua de Signes, recolzada per Alcaide i un intèrpret, perquè el seu discurs arribe a tots els presents. A més, Visualfy patrocinarà un intèrpret de Llengua de Signes en tots els H&F, "convertint l'esdeveniment, possiblement, en la primera comunitat d'emprenedors que són accessibles per a persones sordes", han indicat les mateixes fonts.

Hackers & Founders arribarà a València gràcies al patrocini de l'Associació de Jóvens Empresaris de València, qui aposta pel foment de les relacions empresarials ja no només a nivell regional sinó també internacional.

L'esdeveniment, que se celebrarà el tercer dijous de cada mes, tracta diferents temes relacionats amb l'emprenedoria a través de casos d'èxit i d'exemples reals. L'objectiu és construir una comunitat empresarial que creu valor en cada ciutat, a través d'una senzilla pregunta: 'Què necessites?'. Després, l'equip d'H&F donarà suport als membres interessats buscant el contacte més idoni a través de la xarxa de talent internacional generada.

En esta quarta edició, l'esdeveniment explica, a més, amb el patrocini de Vedat Consulting, Visualfy i Cerveses Alegria, una de les empreses guanyadores de la segona edició de Llançadora, que ha aconseguit reforçar i consolidar el seu model de negoci, posicionar la seua cervesa artesana en botigues, bars i restaurants de Madrid, València i Granada i obrir la seua fàbrica i TapRoom.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento