Comunitat Valenciana

La defensa d'Ortiz demana a l'Audiència que li retire el delicte de tràfic d'influències en la causa del PGOU

  • La defensa del constructor Enrique Ortiz, processat en el cas de les presumptes irregularitats en la tramitació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) d'Alacant, ha presentat un recurs d'apel·lació davant l'Audiència Provincial perquè li retire al seu representat el delicte de tràfic d'influències que se li atribuïx en esta causa, segons han confirmat a Europa Press fonts properes al cas.

En esta peça separada del 'cas Brugal', també estan processats, entre uns altres, els exalcaldes 'populars' d'Alacant Luis Díaz Alperi i Sonia Castedo.

Fa una setmana el jutge que instruïx la causa, Manrique Tejada, va retirar al constructor la imputació pel delicte d'aprofitament per obtenció d'informació privilegiada, un dels tres pels quals havia sigut processat, al costat del de suborn i al de tràfic d'influències.

Ara la defensa presenta este recurs d'apel·lació ja que entén que no existix este delicte. Així, han argumentat que perquè s'aprecie este fet delictiu, la llei determina que han de donar-se uns requisits especials en la resolució administrativa objecte del tràfic d'influències. Unes circumstàncies que, al seu juí, no concorren en este cas en la resolució de l'Ajuntament sobre l'aprovació inicial del PGOU.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento